Jacket-Armor motorcycle protection | ORTEMA ORTHO-MAX DUO

1,995.00 lei

Jacheta de protectie moto cu protectie integrata de nivel 2 pentru piept –

JACHETA MOTO ORTEMA ORTHO-MAX DUO este un produs inovator, conceput pentru a oferi confort și suport optim pentru spate și umeri. Principalele caracteristici includ designul ergonomic, materialul respirabil și sistemul de ajustare personalizată. Beneficiile includ reducerea durerilor de spate și umeri, îmbunătățirea posturii și creșterea mobilității. Punctele sale unice de vânzare includ tehnologia avansată de susținere a coloanei vertebrale și versatilitatea de a fi purtat sub alte haine.

Description

Jacheta-Armura protectie moto | ORTEMA ORTHO-MAX DUO cu protectie integrata de nivel 2 pentru piept

 

Description

Jacheta de protectie moto cu protectie integrata de nivel 2 pentru piept - JACHETA MOTO ORTEMA ORTHO-MAX DUO

 

Jacheta-Armura protectie moto | ORTEMA ORTHO-MAX DUO ofera o protectie excelenta pentru partea superioara a corpului, cu protectie nivel 2 certificata CE pentru piept, spate, umar si cot conform celor mai inalte standarde - nivelul 2; in plus, are integrata protectie pentru clavicula si coaste.

Materialele respirabile asigura confort maxim si ventilatie. Acopera bine regiunile corpului si nu aluneca nici in cazul unei cazaturi. Astfel, jacheta protejeaza exact unde trebuie sa protejeze.

Toate protectoarele sunt detasabile. Protectoare conform DIN EN 1621-1 (umar si cot), DIN EN 1621-2 (spate), DIN EN 1621-3 (piept) nivelul 2 de protectie. Protectie suplimentara impotriva penetrarii plastice in zona coloanei vertebrale si sternului. Acopera complet partea superioara a corpului fara a restrictiona miscarea. Brau integrat, reglabil pe inaltime.

 

ortema ortho max ruecken messanleitung

*Pentru a determina lungimea toracelui, măsurați distanța dintre talie (1) și vertebrele cervicale proeminente, numite și vertebrele cervicale C7 (2) (Fig. mai sus).

Respecta cerintele FIM und DMSB care sunt obligatorii pentru cursele europene și de cupa mondială în disciplinele:

  • Motocross
  • Enduro
  • Trial
  • Speedway
  • Ice speedway

 

Instrucțiuni de îngrijire

După utilizare, jacheta moto ORTHO-MAX DUO trebuie spălată manual cu apă rece sau călduță și așezată pe o suprafață plană pentru a se usca. Protecțiile sunt îndepărtate de materialul textil! Vă rugăm să nu o agățați pe umeraș pentru a se usca, altfel materialul se va întinde sau se va suprasolicita prea mult!

Material

Poliamid 70%, poliester 15%, elastan 10%, elastomer 5%.

 

Mărime Înălțimea corpului Circumferința pieptului Lungimea toracelui* Lungimea protecției
S 155 - 165 cm 90 - 95 cm 36 - 40 cm 46 cm
M 165 - 175 cm 95 - 100 cm 40 - 44 cm 52 cm
L 175 - 185 cm 100 - 105 cm 44 - 49 cm 56 cm
XL 185 - 195 cm 105 - 110 cm 49 - 53 cm 60 cm